Handelsbetingelser.

1.     Når vi levere jeres bestilte festudstyr, må der ikke være længere end 25 meter og max 5 trin fra vores bil til leverings stedet. Ellers skal dette aftales på forhånd.

2.     Alt vores udstyr er kontrolleret, rent og klar til brug når i modtager det.

3.     Ved fejl eller mangler skal der tages kontakt til os med det samme.

4.     Alt vores udstyr bliver kontrolleret igennem ved tilbagelevering, så evt. ødelæggelser som er forsaget under jeres udlejning, vil blive sendt til reparation, og i derefter vil modtage en faktura med beløbet på reparationen.

5.     Lejer forpligter sig til at betale for ødelagte ting og manglende rengøring.

6.     Olsen-festudlejning kan ikke holdes ansvarlige for skader på ejendomme eller personskader som indtræder mens vores udstyr er i jeres varetægt.

7.     Vores slush-ice maskiner må ikke skilles af.

8.     Da flere af vores maskiner trækker en del strøm, er det en god ide og have flere stikkontakter/grupper, og kunne trække på. De kører alle på alm. 220-230 volt.

9.     Ved leje af hoppeborge skal disse afleveres tilbage helt tørre. Ellers vil der blive indkrævet et gebyr på 500 kr. Da vi bliver nød til at få den blæst på igen og tørret.

10.  Der skal som udgangspunkt altid være 1 person til at hjælpe med indbæring/opstilling/nedpakning. Samt mulighed for parkering af vores kassebil

11.  Fri levering inden for 5 km. Derefter 6 kr. Pr. km