Bordfodbold leje

Til enhver festlig begivenhed er det vigtigt, at man sørger for at gæsterne ikke keder sig. En ting, som mange sætter pris på, og kan bruge lang tid på er bordfodbold.

At spille bordfodbold kan man altid gøre

Uanset hvad situationen er, kan man altid lige tage et slag bordfodbold. Og det er underordnet om man er god eller dårlig. For som regel er man sammen to og to, så hvis den ene ikke ligefrem er så god til bordfodbold kan den anden tage lidt over. Hos Olsen-Festudlejning udlejer vi gerne et bordfodboldspil til din næste fest. Uanset om der er tale om firmafest, polterabend, fødselsdag eller sommerfest vil et sådant bord uden tvivl være et hit!

Et bordfodboldspil, som er robust

Et godt bordfordbold bord skal et bord kunne holde til lidt af hvert. Derfor er dette bord yderst robust. Spillekvaliteten med kuglelejer sætter lige prikken over i’et og gør dette bord helt tip top. Benene kan klappes sammen således, at bordet fylder mindre når det for eksempel skal transporteres. Spillefladen er på 70,5 cm 122 cm. Dette ’Sardi’ bordfodboldbord er indbegrebet af italiensk lækkert design og stil. En dags leje af bordfodboldbordet er 650 kr. og ved flere dages leje kan en pris aftales.

Få mere af vide om os https://www.olsen-festudlejning.dk/om-os/

Pris: 650 dkk pr. dag.

Ekstra dag. 250 kr.