Lej Boksemaskine

Et klassisk spil som med garanti kan skille fårene fra bukkene.
Ved hjælp af boksebolden må spillere slå så hårdt som de kan, for at få den bedste måling på displayet.
Denne boksemaskine er et populært valg til mange arrangementer, og er altid et hit til alle firmafester, team building events, og andre konkurrenceprægede aktiviteter.
Vores boksemaskine er en ny aktivitets maskine, som kan tale til sit publikum, og det er rigtig fornøjeligt at høre dens kommentarer.
En sjov og udfordrende aktivitet for begge køn og alle aldre.
Når man slår til boksebolden, vil et tal dukke op på det store display, som indikerer hvor hårdt man har slået. Dette vises med almindelige tal på displayet. Så kontakt os, så hjælper vi med og gøre jeres fest lidt sjovere.

LEJ BOKSEMASKINE TIL DIN NÆSTE FEST

Vores boksemaskine er utrolig populær, og vi garanterer at det bliver en success, når du lejer maskinen.
Brug den f.eks. på en messe i Bella Centret og udlov en præmie til “Den stærkeste kunde” – det giver mange henvendelser og opmærksomhed til jeres messestand.
Eller lej den eventuelt til byfesten, firmafesten eller den store private fest, og lad gæsterne dyste om, hvem der slår hårdest!
Strømkrav: 230 Volt – 700 Watt. Pladskrav: 75 cm. bred 135 cm. dyb 230 cm. høj 130 kg. tung

Som udgangspunkt leveres boksemaskinen som FREE PLAY. Så selvom der er møntindkast, så spiller man altså gratis og dermed ubegrænset antal spil. Hvis man ønsker det, kan vi sagtens slå møntindkast til, og man kan dermed tjene penge på boksemaskinen.

Hvis der er trapper SKAL vi informeres inden. Hvis vi ikke er blevet informeret, forbeholder vi os retten til at kører igen uden refusion af det aftalte beløb.

Få mere af vide om oshttps://www.olsen-festudlejning.dk/om-os/

Mange lejer også vores hammermaskine sammen med dennehttps://www.olsen-festudlejning.dk/kraftproeve/

Det bedste udstyr fra Kalkomathttps://www.kalkomat.com/

Pris:
1 Dags leje: 1950 kr.
2 Dags leje: 2950 kr.

Boksemaskine
Boksemaskine