Handelsbetingelser.

1.     Når vi levere jeres bestilte festudstyr, må der ikke være længere end 25 meter og max 5 trin fra vores bil til leverings stedet. Ellers skal andet aftales på forhånd. Ved levering i stueplan over 5 trin, vil der være et gebyr på 400 kr. Ved levering til 1. Sal koster det 600 kr og 2. Sal koster det 800 kr. 4. Sal koster det 1000 kr.

2.     Alt vores udstyr er kontrolleret, rent og klar til brug når i modtager det.

3.     Ved fejl eller mangler skal der tages kontakt til os med det samme.

4.     Alt vores udstyr bliver kontrolleret igennem ved tilbagelevering, så evt. ødelæggelser som er forsaget under jeres udlejning, vil blive sendt til reparation, og i derefter vil modtage en faktura med beløbet på reparationen.

5.     Lejer forpligter sig til at betale for ødelagte ting og manglende rengøring, ved manglende rengøring vil der tilkomme et gebyr på 200 kr. Pr. maskine.

6.     Olsen-festudlejning kan ikke holdes ansvarlige for skader på ejendomme eller personskader som indtræder mens vores udstyr er i jeres varetægt.

7.     Vores slush-ice maskiner må ikke skilles af.

8.     Da flere af vores maskiner trækker en del strøm, er det en god ide og have flere stikkontakter/grupper, og kunne trække på. De kører alle på alm. 220-230 volt.

9.     Ved leje af hoppeborge skal disse afleveres tilbage helt tørre. Ellers vil der blive indkrævet et gebyr på 500 kr. Da vi bliver nød til at få den blæst op igen og tørret.

10.  Der skal som udgangspunkt altid være 1 person til at hjælpe med indbæring/opstilling/nedpakning. Samt mulighed for parkering af vores kassebil

11. I forbindelse med opstilling og brug af grej kan der aldrig rejses erstatningskrav mod udlejer for skader på græs, fliser, gulve, døre og dørkarme, m.v.

12. I tilfælde af blæst eller regnvejr skal aktiviteterne indstilles og der ydes ikke reduktion i prisen. Desuden forbeholder Olsen-festudlejning sig ret til at udskyde en leje ved udsigt til regn jf. www.dmi.dk. Ved udskydelse af lejen mister kunden ingen penge, lejeperioden ændres blot

13. Det forudsættes, at der er det aftalte personale til rådighed ved levering og afhentning. Er der ikke det, er udlejer i sin fulde ret til at forlade pladsen og det fulde beløb er forfalden til betaling.

14.  Vores leveringspriser, står på forsiden.

15. Ved leverancer efter kl. 14.00, kommer der et gebyr på 500 kr.

16. Hvis chaufføren ikke kan leverer/afhente de lejet maskiner ved ankomst vil der tilkomme et gebyr på 350 kr pr. påbegyndt time.  

17. Vores chauffør venter normalt max 15 min. Derefter forbeholder vi os retten til at kører igen, og leje indbetalingen vil være tabt.

18. Der vil til nogle arrangementer, bliver taget billeder der vil bliver lagt på de sociale medier. Ønskes dette frabedes kan i selvfølgelig det.

Betalingsbetingelser

19. Ved bestilling betales den fulde leje plus leveringsomkostninger til vores konto som er. Reg Nr. 2130 Konto Nr. 4391347722.

Hvis ikke andet er aftalt med Olsen-festudlejning.

20. Ved fortrydelse/annullering op til 14 dage før lejeperioden refunderes 50% af det betalte beløb. 

21. Ved afbestilling senere end 14 dage før leje datoen, refunderes beløbet ikke.