Lej Højtalere

Skal du spille musik til en festlig begivenhed, så er det med at få fat i nogle gode højtalere, som får gang i festen og som gør, at folk kommer på dansegulvet.

Højtaler i højeste kvalitet

Hos Olsen Festudlejning kan du blandt andet leje disse Electro-Voice ZLX12P-12 højtalere, som leveres i en pakke med to stk. For at opnå den bedste lyd til festen, så vil vi altid anbefale minimum to højtalere. Højtalerne er produceret i den bedste kvalitet og har en 100 procent klar og kraftig lyd.

Højtaler specifikationer

Hver enkelt højtaler er 60 cm høj og har en bredde på 36 cm og en dybde på 34 cm. Hver højtaler har 2 XLR/TRS Combo. Af udgange har den enkelte højtaler 1×3,5 mm samt 1xXLR udgang. En enkelt højtaler har en 1000 watt klasse-D forstærker. Desuden har hver højtaler 250 watt continuous. Hver en højtaler har indbygget DSP med LCD display, så man kan følge med hvad der sker. Desuden har højtaleren optimerede presets for Live Mode, Music Mode, Club Mode samt Speech Mode, således, at du nemt kan anvende højtalerne til mange forskellige situationer. Højtalerne er placeret i en letvægts komposit-kabinet i Polypropylene med håndtag. Den har af enheder EVS-12K” lov, DH-1K horn. Udover de to højtalere medfølger der 2 højtalerstativer og kabler til tilslutning til iPhone/mobiler og PC.

Højtalere

Disse højtalere, som vi kan udleje til dig fra Olsen Festudlejning vil hurtigt kunne sparke gang i feststemningen og få gæsterne ud på dansegulvet

Højtalerne er ideelle til halvstore arrangementer
Har du inviteret mellem 50 og 100 personer til din fest vil disse højtalere passe perfekt til festen. I så fald vil de nemlig kunne høres af alle til festen og enhver kan rocke med til de numre, som du vælger at sætte på. For du vil naturligvis have, at gæsterne strømmer til dansegulvet og med disse højtalere vil de ikke kunne lade være.

Vær din egen DJ med højtalerne
Højtalerne kan tilsluttes DJ-pult, samt diverse musikapparater. De kan desuden tilsluttes mikrofon, MP3-afspiller eller en computer, og har indbygget forstærker og derfor er de meget lette at tilslutte.

De vigtige ting følger med højtalerne
Både de nødvendige stativer og de kabler, som du skal bruge følger med, så det er ikke noget du behøver at anskaffe dig selv. Således kan du med denne højtalerpakke være sikker på en hurtig og nem opsætning, når du ønsker god lyd til din fest. De to højtalere hedder EV ZLX 12P og der medfølger 2 stk. højtaler stativer. At leje disse højtalere vil koste 500 dkk pr. dag. Hvis du ønsker at leje mikrofon med stativ kan du gøre dette for blot 100 dkk ekstra.

Pris: 500 dkk pr. dag.