Lej Mikrofon

Når gæsterne til en fest skal råbes op er der brug for en god mikrofon til formålet. Hos Olsen Festudlejning kan du leje denne mikrofon, som vil få alle gæsterne til at spidse ører da lyden ikke er til at tage fejl af.

Hvis du ønsker god lyd

Den største fordel ved lige netop denne specifikke mikrofon er, at den lyd, som kommer ud af den er i en god kvalitet. Dette er nødvendigt, hvilket er grunden til, at de fleste er yderst interesserede i at have en god mikrofon til deres store fest. Med denne gode mikrofon får en fortræffelig lyd.  Prisen for at leje denne mikrofon er blot 150 kr. Skal det være ekstra lækkert, kan man leje den Professionelle Shure mikrofon 350 dkk pr. dag.

Med en mikrofon sætter du gang i festen

Uanset hvilken fest, der er tale om, vil en mikrofon kunne gøre festen endnu bedre. Hvis der skal synges til en fest er det oplagt at leje denne mikrofon. Dette kan både være hvis, der skal synges karaoke og hvis der blot er nogle gæster, eller du selv som vært, ønsker at give et nummer. Til taler og anden underholdning, som kræver, at der tales højt er denne mikrofon også ideel.

Pris: 150 dkk pr. dag.

Professionel Shure mikrofon 350 dkk pr. dag.

Lej Mikrofon