Kraftprøve

Et klassisk spil som med garanti kan skille fårene fra bukkene.
Ved hjælp af hammeren må spillere slå så hårdt som de kan, for at få den bedste måling på displayet.
Denne kraftprøve er et populært valg til mange arrangementer, og er altid et hit til alle firmafester, team building events, og andre konkurrenceprægede aktiviteter.
Vores Digitale kraftprøve er en ny aktivitets maskine, som kan tale til sit publikum, og det er rigtig fornøjeligt at høre dens kommentarer.
En sjov og udfordrende aktivitet for begge køn og alle aldre.
Når man slår med hammeren, vil et tal dukke op på det store display, som indikerer hvor hårdt man har slået, ligesom på de almindelig kraftprøver. Dette vises med almindelige tal på displayet.

Mange lejer også vores boksemaskine sammen med denne https://www.olsen-festudlejning.dk/lej-boksemaskine/

Lej en populær Kraftprøve til din næste fest

Vores digitale kraftprøve er mindst ligeså populær som den almindelige kraftprøve, og vi garanterer at det bliver en success, når du lejer maskinen.
Brug den f.eks. på en messe i Bella Centret og udlov en præmie til “Den stærkeste kunde” – det giver mange henvendelser og opmærksomhed til jeres messestand.
Eller lej den eventuelt til byfesten, firmafesten eller den store private fest, og lad gæsterne dyste om, hvem der slår hårdest!
Strømkrav: 230 Volt – 700 Watt. Pladskrav: 110 cm. bred 120 cm. dyb 210 cm. høj 130 kg.

Som udgangspunkt leveres boksemaskinen som FREE PLAY. Så selvom der er møntindkast, så spiller man altså gratis og dermed ubegrænset antal spil. Hvis man ønsker det, kan vi sagtens slå møntindkast til, og man kan dermed tjene penge på boksemaskinen.

Hvis der er trapper SKAL vi informeres inden. Hvis vi ikke er blevet informeret, forbeholder vi os retten til at kører igen uden refusion af det aftalte beløb.

Få mere af vide om os https://www.olsen-festudlejning.dk/om-os/

Kvalitet maskiner fra en af de bedste producenter https://www.kalkomat.com/

Pris:
1 Dags leje: 1950 kr.
2 Dags leje: 2950 kr.