Lej Sæbeboble maskine

ADJ Bubble Blast

Hundredvis af sæbebobler

Hos Olsen Festudlejning udlejer vi denne sæbeboblemaskine, som er et virkeligt sjovt indspark til festen! Sæbeboble maskinen ’ADJ Bubble Blast’ er en yderst kraftig maskine, som har et indbygget dobbelt blæsersystem. Det kraftige blæsersystem producerer hundredvis af bobler i minuttet, så dine gæster vil boltre sig i bobler!

Bobler, der stiger til vejrs

Noget af det karakteristiske ved sæbeboblemaskinen ADJ Bubble Blast er, at de bobler, som maskinen producerer stiger til vejrs. Dette skyldes det ekstra, dobbelte blæsersystem, som maskinen har. Dette gør denne sæbeboblemaskine langt mere festlig end mange andre varianter, som ikke sørger for at boblerne stiger til vejrs.

En maskine med fjernbetjening

Vi udlejer ADJ Bubble Blast med en medfølgende fjernbetjening. Denne fjernbetjening styrer output, timerfunktion og on/off-omskifter. Således vil det være meget nemmere at styre denne sæbeboble maskine langt fra.

Specifikationer om maskinen

Sæbeboblemaskinen bruger ca. 0,5 liter i timen. Når du lejer sæbeboblemaskinen hos Olsen Festudlejning giver vi dig 2 l sæbeboblevæskeed i prisen. Det vil sige, at du får de første fire timer med helt gratis! Mange vælger blot at tænde for sæbeboblemaskinen af og til, og få har den stående hele aftenen. Derfor vil du formentligt opleve, at 2 l sæbeboble væske er rigeligt til dit behov. Du har mulighed for at leje denne maskine for 250 dkk pr. dag.

Pris: 250 dkk pr. dag.