LEJE DEN KÆMPE POPCORNMASKINE

Hvis du skal holde et stort arrangement (plus 100 personer). Og har brug for en maskine der virkelig kan producerer mange popcorn, og det skal være på en kort tid. Så er det vores Gold Medal Citation popcornmakine i skal ha fat i. Så ønsker i at jeres gæster skal have lidt lækkert at spise til en særlig begivenhed, kan popcorn fra en popcorn maskine altid gøre folk begejstrede. Og hvis det er til en skolefest, byfest eller et firma arrangement er det denne maskine i skal ha:-)

EN POPCORN MASKINE I GOD KVALITET

Denne popcorn maskine er fra USA, hvilket netop er landet for de ’rigtige’ popcor:-). Maskinen har en kapacitet på hele 330 liter popcorn i timen. Hvor vores normale popcorn maskiner kan producerer 125 liter i timer. Den maskine bliver også brugt til Hvidovre IF fodbolds  hjemme kampe

Udover at leje selve popcorn maskinen så får du også slut-rengøring med i prisen. Dog skal du selv tømme maskinen, tørre glas af for fedt, salt rester mm.

Vores Pop-Spande vil være det bedste køb til denne maskine.

At købe vores pop-spand hos Olsen-Festudlejning vil gøre, at du har alt til at lave lækre popcorn. De majskorn som du får med er amerikanske maj korn og er de bedst på market. Og det kokosfedt, som du får med er ’det rigtige’. Og selvfølgelig specielt popcorn salt.

En pop spand giver ca. 180 kræmmerhus portioner og koster 375 kr.

Kræmmerhus i rødt og hvidt papir koster 1,5 kr. pr. Stk.

Foldebæger i gul og røde farver koster 3,5 kr. pr. Stk

Pris:  1400 kr pr. dag.

Ekstra dag 500 kr

Lej Stor Popcorn Maskine