Lej Reaktionsspil

Tag del i den vildeste fest med Crazy Light reaktionsspillet! Uanset om du er på udkig efter den ultimative udfordring til din næste sammenkomst eller bare vil sætte gang i sjov og konkurrence til firma festen fredags baren. Så vil Crazy Light Reaktionsspillet være det perfekte valg.

Reaktionsspil

Med sit farverige og futuristiske design fanger Crazy Light straks alles opmærksomhed. Spillet kombinerer lynhurtige reaktioner med sjove og uforudsigelige udfordringer, der holder dig på tæerne hele vejen igennem.

Fra at i trykker på start knappen, gælder det om og få rekorden med flest mulige point. Crazy Light vil teste dine færdigheder og få pulsen til at stige. Og med muligheden for at spille mod hinanden vil der altid være plads til at slå sine venner eller kollegaer, uanset niveauet og erfaring.

Så hvad venter du på? Tag dine venner eller familie med på en vanvittig rejse gennem lys og lyd med Crazy Light, og skab minder, der vil vare ved længe efter festen er slut!”

Så hvad venter i på, lej Crazy Light

Vores Reaktionsspil er til børn og voksene i alderen 5-100 år:-). Og garanti for mange timers sjov og lej:-)

Så skal i ha gang i firma festen, familie festen, eller bare en rigtig hyggelig dag med alle vennerne så er den et sikkert hit.

Udover at være en katalysator for latter og spænding, er Crazy Light også en fantastisk måde at forbedre dine reaktionshastigheder og motoriske færdigheder på. Så hvorfor vente? Gør dig klar til en verden af lys, lyd og latter med Crazy Light – det ultimative reaktionsspil, der vil få dig til at komme tilbage for mere igen og igen!

Mange lejer også Fadøl sammen med denne.https://www.olsen-festudlejning.dk/lej-fadoelsanlaeg/

Mange lejer også en Softice Maskine sammen med denne.https://www.olsen-festudlejning.dk/softice-maskine/

Reaktionsspillet

Kører på alm. (220V).

Alt vores udstyr er testet og klar til brug når i modtager det. Så det er bare og komme igang med og spille på Crazy Light Reaktionsspillet.

Vi har fri levering inden for 5 km af vores adresse.

Derefter er pris 8 kr. pr. km.

Når vi leverer/afhenter Reaktionsspillet skal der være 1 person til at hjælpe med bordet.

1 Dags leje: 1950 kr.

Spillet må ikke stå udenfor i regnvejr

Kvalitet maskiner fra en af de bedste producenterhttps://www.kalkomat.com/

Få mere af vide om oshttps://www.olsen-festudlejning.dk/om-os/

Pris:
1 Dags leje: 1950 kr.

Lej Reaktionsspil Crazy Light hos Olsen-festudlejning
Lej Reaktionsspil Crazy Light hos Olsen-festudlejning
Lej Reaktionsspil Crazy Light
Lej Reaktionsspil Crazy Light hos Olsen-festudlejning