Lej den store pakke med højtaler

Skal du spille musik til en festlig begivenhed, så er det med at få fat i nogle gode højtalere, og en god subwoofer som får gang i festen og som gør, at folk kommer på dansegulvet. Med denne pakke får du både (højtaler subwoofer mixer og mikrofon) med i pakken. Så alt til en god fest

Højtaler/subwoofer i højeste kvalitet

Hos Olsen Festudlejning kan du blandt andet leje disse Electro-Voice ZLX12P-12 højtalere, som leveres i en pakke med to stk. For at opnå den bedste lyd til festen, så vil vi altid anbefale minimum to højtalere. Højtalerne er produceret i den bedste kvalitet og har en 100 procent klar og kraftig lyd. Subwooferen er en EV EKX 18 SP, med et output på hele 134 db.

Højtaler specifikationer

Hver enkelt højtaler er 60 cm høj og har en bredde på 36 cm og en dybde på 34 cm. Hver højtaler har 2 XLR/TRS Combo. Af udgange har den enkelte højtaler 1×3,5 mm samt 1xXLR udgang. En enkelt højtaler har en 1000 watt klasse-D forstærker. Desuden har hver højtaler 250 watt continuous. Hver en højtaler har indbygget DSP med LCD display, så man kan følge med hvad der sker. Desuden har højtaleren optimerede presets for Live Mode, Music Mode, Club Mode samt Speech Mode, således, at du nemt kan anvende højtalerne til mange forskellige situationer. Højtalerne er placeret i en letvægts komposit-kabinet i Polypropylene med håndtag. Den har af enheder EVS-12K” lov, DH-1K horn. Udover de to højtalere medfølger der 2 højtalerstativer og kabler til tilslutning til iPhone/mobiler og PC.

Subwoofer specifikationer

Electro-Voice EKX-18SP er en 18” aktiv subwoofer med et maksimalt SPL på 134 dB. Subwooferen har QuickSmartDSP features, 2 XLR outputs til forbindelse af højttalere, samt cardioid control teknologi, der navigerer lyden direkte mod publikum. Electro-Voice EKX-18SP benytter en 1300 W Class D forstærker med high-sensitivity transducers, der er specialdesignet af Electro-Voice. Intelligent thermal management betyder af Electro-Voice EKX-18SP altid leverer optimal ydeevne med minimal overophedning ved hjælp af blæser-funktion, der styres af indbyggede sensorer.

Højtalere

Disse højtalere, som vi kan udleje til dig fra Olsen Festudlejning vil hurtigt kunne sparke gang i feststemningen og få gæsterne ud på dansegulvet

Højtalerne er ideelle til halvstore arrangementer
Har du inviteret optil 150 personer til din fest vil denne højtalere pakke passe perfekt til festen. I så fald vil de nemlig kunne høres af alle til festen og enhver kan rocke med til de numre, som du vælger at sætte på. For du vil naturligvis have, at gæsterne strømmer til dansegulvet og med disse højtalere vil de ikke kunne lade være.

Vær din egen DJ med højtalerne
Højtalerne kan tilsluttes DJ-pult, samt diverse musikapparater. De kan desuden tilsluttes mikrofon, MP3-afspiller eller en computer, og har indbygget forstærker og derfor er de meget lette at tilslutte.

De vigtige ting følger med højtalerne
Både de nødvendige stativer og de kabler, som du skal bruge følger med, så det er ikke noget du behøver at anskaffe dig selv. Hvis du ønsker lidt ekstra god (høj lyd) til din fest Så er det denne har pakke i skal vælge. De to højtalere hedder EV ZLX 12P og Subwooferen er en EV EKX 18 SP og mixeren en Yamaha MG06X. At leje denne pakke vil koste 800 dkk pr. dag.

Pris: 800 dkk pr. dag